Μανωλόπουλος: «Βγάλαμε όλο τον... Τσελεμεντέ του μπάσκετ»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μανωλόπουλος: «Βγάλαμε όλο τον... Τσελεμεντέ του μπάσκετ»!

bet365

Ο Ήφαιστος Λήμνου διατήρησε το εντός έδρας αήττητο σερί του στην Basket League και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στην αυτοθυσία των παικτών του στην άμυνα.

Ο προπονητής του Ήφαιστου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί του Λαυρίου:

«Γι' άλλη μία φορά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της Λήμνου. Καθημερινά αισθανόμαστε ότι ο κόσμος νιώθει δική του την ομάδα. Την αγαπάει και την προσέχει. Αυτό γίνεται καθημερινά όχι μόνο όταν έρχεται στο γήπεδο όπου η βοήθεια του είναι τεράστια.

Όσον αφορά το παιχνίδι, να δώσω συγχαρητήρια στο Λαύριο. Έχουν κάνει κάποιες καλές προσθήκες τον τελευταίο καιρό, είναι μία πολύ δυνατή και πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή. Ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες και θα μπορούσα να πω πώς ήμασταν πιο τυχεροί. Επιτρέψτε μου να πω ότι στο τέλος η αυτοθυσία των παικτών στην άμυνα ήταν συγκινητική. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κάναμε πάρα πολλά πράγματα. Βγάλαμε όλο τον… Τσελεμεντέ του μπάσκετ, όλες τις συνταγές και πάντα υπήρχε ένα παιχνίδι τακτικής μεταξύ των δύο πάγκων. Με διάφορες κινήσεις και απαντήσεις από τις δύο πλευρές.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας στα 30 λεπτά. Στα πρώτα δέκα λεπτά όμως, ήμασταν ανέτοιμοι. Δεν παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε. Πριν από το παιχνίδι είχαμε πει ότι είναι μία ομάδα που σουτάρει πάρα πολύ καλά και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να εκτελέσουν. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κι έγινε το αντίθετο απ’ ότι είχαμε πει. Στη συνέχεια όμως, κάναμε αυτό που έπρεπε και αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά, το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ρωτήθηκε αν ήταν νίκη οκτάδας: «Ας μην κοροϊδευόμαστε, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση βαθμολογικά. Πολλές φορές χρειάζεται και παραπάνω από επτά νίκες για να σωθεί κάποια ομάδα. Εμείς είμαστε σε καλή βαθμολογική κατάσταση και ο μόνος τρόπος για να κοιτάξουμε ψηλότερα, είναι ν’ ασχολούμαστε κάθε φορά με το επόμενο παιχνίδι. Να προετοιμαζόμαστε σωστά, να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα