Μουράτος: «Να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πυροτέχνημα»

Gazzetta team
Μουράτος: «Να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πυροτέχνημα»

bet365

Στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του στάθηκε ο Βασίλης Μουράτος και στάθηκε στην υποχρέωση του Περιστερίου να αποδείξει ότι δεν είναι… πυροτέχνημα.

Ο 22χρονος γκαρντ του Περιστερίου είπε αρχικά… «ήταν ένα παιχνίδι με δύο σκέλη. Στο πρώτο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο, ελέγξαμε τον ρυθμό και παίξαμε εξαιρετικά. Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στον ΠΑΟΚ παρότι ξέραμε ότι είναι μια ομάδα η οποία βάζει τα σουτ. Φάγαμε 52 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και είναι πολλοί για εκτός έδρας παιχνίδι ούτως ώστε να βρεθείς σε σημείο να το κερδίσεις», είπε.

Σε ερώτηση για τον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος, απάντησε… «ο δεύτερος γύρος για μας είναι ένα σοβαρό τεστ για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πυροτέχνημα. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω για να αντιμετωπίσουμε όλους τους τελικούς που ακολουθούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα