Σκουλίδας: «Η άμυνα θα κρίνει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Η άμυνα θα κρίνει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο»

bet365

Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο και τόνισε πως

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Το blog του Σκουλίδα στον ΕΣΑΚΕ

Καλησπέρα φίλοι μου

Οδεύουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Betshop Basket League και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό παίζει καλά και είναι πάρα πολύ επικίνδυνη εάν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς. Διότι, διαθέτει παίκτες με πολύ ταλέντο, οι οποίοι μπορούν να μας κάνουν την ζημιά.

Αυτό που εμείς θα πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, μιας και είναι ένα εντός έδρας ματς και βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ψυχολογικά και σωματικά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για όλο το παιχνίδι 40 λεπτά και να μην κάνουμε εύκολα λάθη, δίνοντας εύκολα πόντους στον αντίπαλο. Εκτιμώ ότι αυτό που θα κρίνει το παιχνίδι θα είναι το πόσο συμπαγείς θα είμαστε εμείς στα αμυντικά μας καθήκοντα!

Στην επίθεση θα πρέπει να έχουμε υπομονή, να βάλουμε την μπάλα κοντά στο καλάθι και να μην βιαζόμαστε να εκτελέσουμε. Να μετακινηθεί η μπάλα σωστά, ώστε να έχουμε καθαρά σουτ με μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας.

Από την... εξίσωση του αγώνα δεν μπορούμε να αφήσουμε έξω τον κόσμο μας! Γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι σε κάθε εντός έδρας ματς, καθώς μας γεμίζει ενέργεια με την φωνή του και μας ωθεί να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για εκείνον και την ομάδα!

Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε ειδικά στο συγκεκριμένο ματς για μια σημαντική πράξη. Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς είναι αφιερωμένη στην Κιβωτό του Κόσμου! Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε ο καθένας τον συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα