Σχίζας: «Δεν είναι τυχαία η πορεία του Περιστερίου»

Gazzetta team
Σχίζας: «Δεν είναι τυχαία η πορεία του Περιστερίου»

bet365

Για το ματς του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι έγραψε ο Σταύρος Σχίζας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σταύρος Σχίζας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με το Περιστέρι. Σίγουρα δεν είναι τυχαία η πορεία του από την αρχή του πρωταθλήματος και τα εξαιρετικά αποτελέσματά του. Έχει πάρα πολύ καλούς ξένους παίκτες, όπως ο Ryan Harrow, με τον οποίο ήμασταν και συμπαίκτες στο Ρέθυμνο, αλλά και ποιοτικούς Έλληνες.

Γενικά, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί από κάθε άλλο εντός έδρας παιχνίδι, γιατί το Περιστέρι παίζει πολύ καλό μπάσκετ και εκτός έδρας, όπως είδαμε στον αγώνα μ τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια, πάντως, με αντιπάλους τον Κολοσσό Ρόδου και την Hapoel Holon, δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα, αρχίζοντας από αυτό κόντρα στο Περιστέρι.

Την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχαμε κάποιο ταξίδι, καθώς παίζαμε εντός έδρας για το Basketball Champions League και σε συνδυασμό με το… τσουχτερό κρύο, πέρασα πολλές ώρες στο σπίτι. Έτσι, αποφάσισα να παρακολουθήσω από την αρχή τα «Φιλαράκια», μια σειρά που όλοι έχουμε δει, αλλά ποτέ δεν μας κουράζει!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα