Δίπλαρος: «Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη»

Gazzetta team
Δίπλαρος: «Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη»

bet365

Ο Νίκος Δίπλαρος μίλησε για το ματς με το Χολαργό (12/01, 15:30) και τόνισε πως ήρθε η ώρα για τον Πανιώνιο να κάνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Ολοκληρώσαμε μια τετράδα αγώνων που παίξαμε καλό μπάσκετ και σε δυο εξ’ αυτών, με αντιπάλους τον Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, δεν νικήσαμε λόγω λεπτομερειών, παρά την προσπάθεια που καταβάλαμε. Αυτή η εκτίμηση δείχνει πως πρέπει να "εμφανιστούμε" στα παιχνίδια που έρχονται μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες μας, ομάδες που έχουν υψηλότερους στόχους από τον Πανιώνιο, πρέπει να μας κάνει καλύτερους και σοφότερους για τους επόμενους αντιπάλους μας, των οποίων η δυναμικότητα μπορεί να χαρακτηρισθεί ότι βρίσκεται στα δεδομένα και της δικής μας ομάδας.

Τα αποτελέσματα και η πορεία του Χολαργού, μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα, φανερώνει ότι πρόκειται για ομάδα που προερχόμενη από την Α2 κατηγορία, έχει "αγγίξει" τον στόχο της παραμονής της, από τον πρώτο γύρο. Στόχος του Πανιωνίου είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα