Κατέληξε σε Κιλπάτρικ ο Πιτίνο!

Κατέληξε σε Κιλπάτρικ ο Πιτίνο!

Γιώργος Κούβαρης
Κατέληξε σε Κιλπάτρικ ο Πιτίνο!

bet365

Ο 29χρονος γκαρντ είναι τελικά ο εκλεκτός του Αμερικάνου τεχνικού του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κι αναμενέται τις επόμενες ώρες να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Βασίλης Σπανούλης σκοράρει με 0% γκανιότα σεover/under πόντους στο νέο Pamestoixima.gr. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Σον Κιλπάτρικ είναι ο εκλεκτός του Ρικ Πιτίνο για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Υπήρχε κατ' αρχήν συμφωνία και με τον Νάναλι, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Αμερικανός προπονητής καταλήγει στον πρώην παίκτη των Μπακς.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει πάρα πολύ σύντομα και να έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στο Παναθηναϊκό.

Είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο προπονητής του ΠΑΟ και φαίνεται πως θα εμπιστευτεί, θεωρώντας ότι είναι ο εκλεκτός για να λύσει το πρόβλημα στο σκόραρισμα.

Ο Σον Κιλπάτρκ είναι η τελική απόφαση του Πιτίνο για τη θέση στα γκαρντ, τον οποίο γνωρίζει όχι μόνο από τη θητεία του στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα σε Μινεσότα, Ντένβερ, Μπρούκλιν, Μιλγουόκι, Κλίπερς και Σικάγο, αλλά και από τα κολεγιακά του χρόνια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα