Πιτίνο σε δημοσιογράφο: «Ελάτε εσείς να παίξετε»! (vid)

Πιτίνο σε δημοσιογράφο: «Ελάτε εσείς να παίξετε»! (vid)

Gazzetta team
Πιτίνο σε δημοσιογράφο: «Ελάτε εσείς να παίξετε»! (vid)

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε με τον πλέον... γλαφυρό τρόπο τα προβλήματα τραυματισμών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας του Χολαργού ωστόσο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο δεξί ισχίο στο πρώτο δεκάλεπτο και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Την ίδια στιγμή ο Κιθ Λάνγκφορντ παραμένει εκτός δράσης και ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε σχετικά στην κάμερα της Cosmote TV: «Είμαι περήφανος, γιατί αλλάξαμε όλη την επίθεση. Είχαμε περισσότερη κυκλοφορία και κινήσεις στο low post. Είχαμε ένα πρόβλημα βέβαια. Ο Λάνγκφορντ είναι εκτός. Ο Flash (σ.σ. Θανάσης Αντετοκούνμπο) είναι επίσης εκτός. Οπότε, θέλουμε από εσάς να έρθετε να παίξετε! Ο Καλάθης πήρε πολλά λεπτά. Είμαστε κολλημένοι στον τοίχο. Είμαστε στο 3-1 αυτή την περίοδο. Είναι δύσκολο να κάνεις αλλαγές».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού», είπε: «Απόψε είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες μας. Θα είναι δύσκολα, διότι έχουμε τραυματισμούς και είμαστε κάτω από το 50% στις νίκες. Απόψε παίξαμε εξαιρετική άμυνα, αλλάξαμε όλες μας τις άμυνες στο πικ εν ρολ και κόψαμε τις βλακείες με τις αλλαγές στα σκριν. Οι Έλληνες είναι πολύ σκληροί για να κάνουν αλλαγές στα σκριν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα