Ψάχνει την υπέρβαση με Κιλπάτρικ ο Παναθηναϊκός! (vids)

Ψάχνει την υπέρβαση με Κιλπάτρικ ο Παναθηναϊκός! (vids)

Gazzetta team
Ψάχνει την υπέρβαση με Κιλπάτρικ ο Παναθηναϊκός! (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός OΠΑΠ θέλει να φέρει τον Σον Κιλπάτρικ στην Ελλάδα, κάνοντας την υπέρβαση. Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή και ο Ρικ Πιτίνο.

Ενίσχυση ενόψει της συνέχειας της Euroleague και των εγχώριων διοργανώσεων ψάχνει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και θέλει να κάνει την υπέρβαση, χτυπώντας πρώην NBAer.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ανεβούν επίπεδο με την απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ (είναι free agent), ο οποίος φυσικά είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ο μηνιαίος μισθός θα πρέπει να είναι πάνω από 100.000.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Σε αυτή την προσπάθεια να πείσει τον 28χρονο γκαρντ να φορέσει την «πράσινη» φανέλα, έχει ως συμμαχό του και τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη και θέλει να τον δει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θεωρώντας πως μπορεί να βοηθήσει τόσο δημιουργικά, όσο και εκτελεστικά. Επίσης το όνομα του Πιτίνο αποτελεί δέλεαρ για τον παίκτη, εξαιτίας της δημοφιλίας του έμπειρου κόουτς στις ΗΠΑ, μετά από αυτά που έχει καταφέρει στο NCAA.

Ο παίκτης έχει παίξει σε Μινεσότα, Νάγκετς, Νετς, Μπουλς, Κλίπερς και Μπακς. Στο ΝΒΑ έχει μέσο όρο 10.3 πόντους και 1.5 ασίστ.

Με τους Μπουλς την περσινή σεζόν έπαιξε 9 ματς και μέτρησε 15.8 πόντους ανά ματς. Βασικός σε 24 ματς ήταν την προηγούμενη σεζόν στους Νετς, εκεί όπου είχε 13.1 πόντους ανά ματς.

Tελευταία του ομάδα στο ΝΒΑ οι Νετς, στους οποίους είχε 4.9 πόντους σε 16 ματς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα