Παπαθεοδώρου: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας»

bet365

Υπό δυσμενείς συνθήκες θα αντιμετωπίσει αύριο (5/1, 15:15) ο ΠΑΟΚ τον Κολοσσό στη Ρόδο λόγω των απουσιών. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες των παικτών του.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Πέρα από την αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον Ντάριους Γκάρετ. «Ο Darius Garrett δεν κατάφερε να ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο, ενώ ταυτόχρονα έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και δεν ακολουθεί την αποστολή του ΠΑΟΚ, με την ελπίδα ότι θα προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Hapoel Holon», σημείωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ενημέρωσή της.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Jamal Jones, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Απόλλων Τσόχλας, Milenko Tepic, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher και Phil Goss.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στο παιχνίδι της Ρόδου και με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, τόνισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι θέλει πολύ τη νίκη στο γήπεδό του. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν αγωνιστικά στην ομάδα μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτουμε, για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα