Βόβορας: «Έχουμε προσωπικότητες, με τέτοια ενέργεια κερδίζουμε τον οποιονδήποτε στο ΟΑΚΑ»

Βόβορας: «Έχουμε προσωπικότητες, με τέτοια ενέργεια κερδίζουμε τον οποιονδήποτε στο ΟΑΚΑ»

Gazzetta team
Βόβορας: «Έχουμε προσωπικότητες, με τέτοια ενέργεια κερδίζουμε τον οποιονδήποτε στο ΟΑΚΑ»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του, υπογράμμισε ότι με τέτοια ενέργεια ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στο ΟΑΚΑ, ενώ στάθηκε και στα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση.

Αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε ότι «κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για 40 λεπτά. Κλειδί του παιχνιδιού ήταν το πρώτο δεκάλεπτο. Μπήκαμε με μεγάλη ενέργεια, πιέσαμε πολύ την μπάλα και βάλαμε 36 πόντους με ένα λάθος που είναι σημαντικό. Το δεύτερο πιο σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι όλοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο κράτησαν το επίπεδο ενέργειας κι αυτοσυγκέντρωσης σε υψηλά επίπεδα και ήταν το κλειδί για να παίξουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι».

Για τη διαχείριση του αγώνα εξήγησε: «Έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια σε δέκα μέρες. Μετά τη Ρεάλ συνέβησαν καταστάσεις στην ομάδα που επηρεάζουν τους παίκτες. Η αλλαγή του προπονητή. Είχαμε ένα παιχνίδι μετά από μία νέα ήττα που δεν ήταν ευχάριστη σε κανέναν. Το σημαντικό είναι η αντίδραση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, κρίσιμο για το πλεονέκτημα έδρας, δεν μπορούσαμε να κάνουμε δώρο γιατί έχουμε νικήσει τον Ολυμπιακό. Το κλειδί ήταν η πίεση και η συγκέντρωση. Όταν νιώθεις καλά στο παιχνίδι φεύγουν από το μυαλό σου οι κακές εμφανίσεις και τα κακά ποσοστά. Όλο αυτό ξεκίνησε από τη διάθεση στην άμυνα».

Για την αντίδραση που περιμένει να βγάλει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και τα άστοχα τρίποντα, επισήμανε: «Με την Αρμάνι βάλαμε 83 πόντους με μόλις 4 τρίποντα. Δεν είχαμε την ηρεμία να ψάξουμε τις κατάλληλες λύσεις. Δεν ήταν εύκολο μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο. Για το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ, είναι ένα παιχνίδι που για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και να ματσάρεις την ΤΣΣΚΑ πρέπει να έχουμε την ενέργεια που βγάλαμε και σήμερα. Αν το κάνεις στο ΟΑΚΑ μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε. Συνέβησαν πολλά αλλά δείξαμε αντίδραση σήμερα, προσπαθήσαμε και την Παρασκευή αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ο πρόεδρος μίλησε σκληρά στους παίκτες αλλά γι’ αυτό είναι μεγάλοι παίκτες γιατί είναι και μεγάλες προσωπικότητες».

Για τις προσδοκίες για τη συνέχεια της χρονιάς: «Πρέπει να περιμένουμε την έλευση του καινούριου προπονητή. Σε συνεργασία με τη διοίκηση θα γίνουν οι κατάλληλες προσπάθειες για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους και περαστικά στον Βινς Χάντερ, να μην έχει κάτι κακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα