Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε ξανά τη βοήθεια του κόσμου»

Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε ξανά τη βοήθεια του κόσμου»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε ξανά τη βοήθεια του κόσμου»

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τη Βενέτσια, την επόμενη Τετάρτη (12/12) στην PAOK Sports Arena.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη των «ασπρόμαυρων» στην Basket League:

«Είναι η πρώτη μας νίκη φέτος εκτός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα οπότε είναι σημαντική. Παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε για 2 εβδομάδες, τα προβλήματα με τις ελλιπείς προπονήσεις που κάναμε, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο ήμασταν κακοί στην άμυνα και αφήσαμε το Λαύριο να σκοράρει 30 πόντους, ελέγξαμε το παιχνίδι πλήρως.

Κοντρολάραμε τον ρυθμό του αγώνα παίξαμε καλή άμυνα θεωρώ ότι αν ήμασταν εύστοχοι στις ελεύθερες βολές και τα μακρινά σουτ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει λίγο πιο εύκολα. Παρ' όλα αυτά η προσπάθεια που έκαναν οι παίχτες μας ήταν σημαντική και αξίζουν συγχαρητήρια. Προχωράμε, έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας την Τετάρτη με την Βενέτσια που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό μέσα στο γήπεδο μας, και θέλουμε ξανά την βοήθεια του κόσμου.

Μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας παίχτες, προπονητές, η διοίκηση, να μας στηρίξει ο κόσμος σε αυτό το δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου μας. Καλή συνέχεια στο Λαύριο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα