ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αμφίβολος ο Κόνιαρης με Λαύριο

Αμφίβολος ο Κόνιαρης με Λαύριο

Αμφίβολος ο Κόνιαρης με Λαύριο

Ο Αντώνης Κόνιαρης έχει φαρυγγίτιδα, δεν προπονήθηκε σήμερα (6/12) κι έτσι είναι αμφίβολος για τον εκτός έδρας αγώνα (8/12, 15:30) του ΠΑΟΚ με το Λαύριο.

Αντιθέτως, ο Γιανίκ Μορέιρα βρέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και φυσικά θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Έστω και κατά ένα μειώθηκαν σήμερα τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι το απουσιολόγιο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου δεν ήταν λευκό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει από σήμερα στη διάθεσή του και τον Yanick Moreira, ο οποίος επέστρεψε από την Αγκόλα και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Εκτός προπόνησης ωστόσο παρέμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης που είναι άρρωστος και φυσικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε το πρωί με ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση και συνεχίστηκε το απόγευμα με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση τακτικής.

Την Παρασκευή το μεσημέρι (14:00) είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για την Αθήνα, για τον αγώνα με το Λαύριο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/12 στις 15:30)».