Κουτσοκέρας: «Έχουμε προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του νέου προπονητή»

Gazzetta team
Κουτσοκέρας: «Έχουμε προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του νέου προπονητή»

bet365

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Κολοσσό που ακολουθεί.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου στον πάγκο του Πανιωνίου μίλησε για τον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό.

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας ανέφερε ότι, «Oι δυο ομάδες έχουν πραγματοποιήσει αλλαγή προπονητών και αυτό το στοιχείο προκαλεί μεγαλύτερη διάθεση των παικτών. Στον Πανιώνιο, η ομάδα έχει προσαρμοσθεί στην αλλαγή προπονητή και έχουν γίνει αλλαγές σε κάποια τεχνικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Έχουμε δουλέψει μεθοδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, τον οποίο αντιμετωπίζουμε με την μέγιστη σοβαρότητα για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη.

Ο Κολοσσός διαθέτει ικανοποιητικό ρόστερ και θα έχει την προσθήκη του Τσούπκοβιτς που είναι έμπειρος παίκτης, ενώ υπάρχουν ικανοί σκόρερ στην περιφέρεια, με τους Γκίμπς, Ντίγκς και Μπράουνιγκ και στις θέσεις των ψηλών, με τον Μαυροειδή. Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα στην ρακέτα και να ελέγξουμε τον ρυθμό από την άμυνα μας που πρέπει να είναι αποτελεσματική. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είχαμε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα καλής απόδοσης. Κόντρα στον Κολοσσό , πρέπει να είμαστε καλύτεροι για 40 λεπτά, με αυτοσυγκέντρωση και χωρίς χαλάρωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα