Νταλό: «Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από μπάσκετ»

Νταλό: «Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από μπάσκετ»

Gazzetta team
Νταλό: «Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από μπάσκετ»

bet365

Ο Μπόρις Νταλό βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στην αιμοδοσία που έκανε ο Άρης, μίλησε για την ωραία αυτή κίνηση της ομάδας του, ενώ στάθηκε και στις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Ο Γάλλος γκαρντ είπε αρχικά για την αιμοδοσία της «κίτρινης» ΚΑΕ: «Είναι πολύ καλό, γιατί πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και πιστεύω πως είναι μια ωραία εκδήλωση, για να βοηθήσεις τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που έκανα κάποιους ανθρώπους να έρθουν εδώ. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε η ομάδα, χαρήκαμε όλοι και είναι πολύ σημαντικό που ήρθε ο κόσμος και έδωσε αίμα. Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από ένα τμήμα μπάσκετ και είναι πολύ καλό που δείχνουμε σε όλους πώς μπορεί να βοηθήσει ο σύλλογος».

Για τα αγωνιστικά της ομάδας και το προσεχές ματς με την ΑΕΚ (08/12), είπε: «Φυσικά είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνεις όλα. Θα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε υγιείς και προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια. Θα δούμε τι θα γίνει. Χρειάζεται υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ήταν και το καλύτερο του και το τι να περιμένει ο κόσμος από εκείνον, ανέφερε: «Προσπαθώ να προετοιμαστώ για κάθε παιχνίδι. Προφανώς, δεν προσπαθώ να... παίξω άσχημα, αλλά θα συμβεί και αυτό. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Προσπαθώ να βελτιωθώ βήμα με βήμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα