Τέπιτς: «Είχαμε τον πλήρη έλεγχο»

Gazzetta team
Τέπιτς: «Είχαμε τον πλήρη έλεγχο»

bet365

Ο Μιλένκο Τέπιτς στάθηκε στη διψήφια διαφορά που διατηρούσε ο ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Σέρβος γκαρντ έβγαλε το καπέλο σε δύο συμπαίκτες του. Στον Φιλ Γκος και στον Λίνο Χρυσικόπουλο. «Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, ακόμη κι όταν το παιχνίδι πήγε να χαλάσει για μας, τον αποκτήσαμε. Γκος και Χρυσικόπουλος έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στον εκτελεστικό τομέα. Το σημαντικότερο σε κάθε αγώνα είναι να είσαι εκεί σε όλο το διάστημά του. Ο Άρης έχει καλή ομάδα, αλλά η αντίδραση που είχαμε στο τέλος είναι αυτή που πρέπει να κρατήσουμε. Για μας είναι μια νίκη που τη θέλαμε, τώρα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή για να πάρουμε ανάσες και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Ο Τέπιτς ρωτήθηκε για την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου και με χαμόγελο απάντησε… «είναι καλύτερο να παίζουμε με τόσο κόσμο. Μας δίνουν ενέργεια και θα έλεγα ότι εμπνέεται η ομάδα ούτως ώστε να κάνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα