ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Δίπλαρος: «Να έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο»

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (17/11, 15:45)

Δίπλαρος: «Να έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο»

Δίπλαρος: «Να έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο»

Ο Νίκος Δίπλαρος τόνισε πως ο Πανιώνιος πρέπει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (17/11, 15:45), για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η δεύτερη νίκη θα μας δώσει την κατάλληλη ώθηση

Υποδεχόμαστε το Ρέθυμνο που δεν έχει νικήσει ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό, δείχνει την αναγκαιότητα θετικού αποτελέσματος που θα διεκδικήσει στην Νέα Σμύρνη. Παίζουμε, όμως, στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην έκβαση του αγώνα και στον ρυθμό που θα έχει.

Το Ρέθυμνο διαθέτει καλούς ξένους παίκτες και έκανε πρόσφατα δυο προσθήκες. Τους έχουμε δει στο βίντεο και ξεχωρίζει ο Στιβ Μπαρτ που είναι γνωστός για την εκτελεστική δυνατότητα του. Αυτονόητα, ο στόχος της άμυνας μας είναι να τον περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Συμπληρώσαμε μια εβδομάδα προπονήσεων με τους νέους συμπαίκτες μας και πιστεύω ότι έχουν εγκλιματιστεί σε σημαντικό ποσοστό. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και θα φανεί στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Θέλουμε την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα που θα μας δώσει και την κατάλληλη ώθηση για τους επόμενους αγώνες μας, ενώ θα πιστοποιήσει την νέα αρχή που έχει κάνει η ομάδα και την βελτίωση της».