Με προβλήματα άρχισε ο Άρης

Gazzetta team
Με προβλήματα άρχισε ο Άρης

bet365

Χωρίς τέσσερις παίκτες άρχισε την προετοιμασία του ο Άρης ενόψει του εντός έδρας αγώνα (18/11, 18:00) με το Περιστέρι στο Nick Galis Hall.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν υπολογίζει τον Διαμαντή Σλαφτσάκη ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και ήδη βρίσκεται σε στάδιο θεραπειών. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης σημείωσε: «Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε σήμερα (15/11) το απόγευμα η προετοιμασία του ΑΡΗ για το εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (18/11, 17:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Betshop BasketLeague.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μέτρησε τέσσερις απουσίες από την προπόνηση. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης που υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική στη χθεσινή (14/11) αναμέτρηση με τη BCDnipro ξεκίνησε θεραπείες. Ο Γιώργος Αγγέλου νοσηλεύεται στη κλινική «Άγιος Λουκάς», εξαιτίας μιας ίωσης, έχοντας ανεβάσει πυρετό. Ο Gary Bell ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Παναγιώτη Μπουτοβίνου, λόγω του προβλήματος στο δεξί ώμο, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στην ουκρανική ομάδα. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι παίκτες που πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον χθεσινό αγώνα γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση με τη χρήση video. Αύριο (16/11), η ομάδα θα προπονηθεί μια φορά το απόγευμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα