Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (17/11) με τον Ήφαιστο στη Λήμνο δίχως τους Τζόουνς, Γκος.

Οι δύο Αμερικανοί αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή τους. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Χωρίς πολλά περιθώρια για ξεκούραση και με το πρόγραμμα της ομάδας ως την διακοπή να είναι πολύ απαιτητικό, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία του για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, το Σάββατο 17/11 με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

Με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Σταύρος Σχίζας που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις (μαγνητική), η κατάστασή του παρουσίαση βελτίωση και για τον λόγο αυτό συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας.

Προληπτικά έμεινε εκτός προπόνησης ο Jamal Jones, ενώ ο Phil Goss είναι άρρωστος και παρέμεινε σπίτι του κλινήρης. Και οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (11:30) και μέσω Αθηνών για τη Λήμνο. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ηφαίστου, όπου το Σάββατο (14:45) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής της betshop Basket League».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα