Παπαγιάννης: «Ενισχυμένος και επικίνδυνος στην έδρα του ο Πανιώνιος»

Gazzetta team
Παπαγιάννης: «Ενισχυμένος και επικίνδυνος στην έδρα του ο Πανιώνιος»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική της Basket League και ο Γιώργος Παπαγιάννης στάθηκε στο γεγονός πως ο «Ιστορικός» θα παρουσιαστεί με σημαντικές αλλαγές.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο σέντερ του «τριφυλλιού» στο esake.gr

«Από τη μέρα που τα είπαμε για τελευταία φορά η ομάδα πέτυχε δύο νίκες για την Ευρωλίγκα επί της Μπούντουτσνοστ στο Μαυροβούνιο και επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ενώ πήρε και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου επικρατώντας εκτός έδρας του μαχητικού Προμηθέα.

Την Παρασκευή καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε στο παρκέ όλα όσα έπρεπε να κάνουμε εκ αρχής και πήραμε τη νίκη και μάλιστα με μια καλή διαφορά.

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετική. Ο κόσμος μας γέμισε το γήπεδο και μας στήριξε υποδειγματικά από την αρχή ως το τέλος. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος έχει ενισχυθεί με καλούς και έμπειρους παίκτες, έχει αλλάξει προπονητή και πάντα στο γήπεδο του είναι δυνατός. Από μέρους μας επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του ματς.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα