Δίπλαρος: «Νέα αρχή απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Δίπλαρος: «Νέα αρχή απέναντι στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Νίκος Δίπλαρος έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (12/11, 17:00) και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα στο ματς με το Λαύριο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Δίπλαρος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Νέα αρχή

Προερχόμαστε από την άσχημη εμφάνιση και την βαριά ήττα στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο που έχουμε αφήσει πίσω μας, χρονικά, μετά τον προβληματισμό που μας προκάλεσε, αλλά δεν μπορεί η σκέψη μας να μείνει περισσότερο, γιατί κάτι τέτοιο θα έκανε κακό και στην ψυχολογία μας. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας βοήθησε να ανασυγκροτηθούμε και ενώ μεσολάβησαν η αλλαγή προπονητή, δυο αντικαταστάσεις Αμερικάνων παικτών και δυο νέες προσθήκες Ελλήνων παικτών.

Όλες αυτές οι αλλαγές συνηγορούν ότι ο Πανιώνιος κάνει μια νέα αρχή στον πάγκο του και στο παρκέ. Η εμπειρία του Ντόρσεϊ, του Νώντα και του Γούντ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην συνέχεια των επόμενων αγώνων. Υποδεχτήκαμε και τα τέσσερις νέους παίκτες με ικανοποίηση και την προσμονή ότι θα βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για να πετύχει ο Πανιώνιος, τον στόχο της παραμονής και να παίξει καλό μπάσκετ που θα αρέσει στον κόσμο μας και θα το αναγνωρίζουν οι αντίπαλοι μας.

Σ’ αυτή την αγωνιστική, υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα διαθέτει. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είναι και μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις με τις νέες προσθήκες των τεσσάρων παικτών, οι οποίοι έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα και η εικόνα των προπονήσεων είναι πολύ ενθαρρυντική. Είναι βέβαιο ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και αυτό θα προσπαθούμε, όλοι μαζί, καθημερινά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα