ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σχίζας: «Δεν έχουμε πια περιθώρια για απώλειες στην Ευρώπη»

ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΟΚ (27/10, 15:45)

Σχίζας: «Δεν έχουμε πια περιθώρια για απώλειες στην Ευρώπη»

Σχίζας: «Δεν έχουμε πια περιθώρια για απώλειες στην Ευρώπη»

Ο Σταύρος Σχίζας μίλησε για την εικόνα που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League (0-3), αλλά και για την αναμέτρηση με τον Χολαργό (27/10, 15:45).

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η Ευρώπη και ο Χολαργός

Γεια σας και πάλι φίλοι μου,

Στην εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο τη Χολόν στο Ισραήλ. Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κάναμε κάποια λάθη στην τελευταία περίοδο και χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και ό,τι κι αν συμβαίνει να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Από το παιχνίδι μου έκανε εντύπωση το γήπεδο της Χολόν, το οποίο έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό που είχα στο κολέγιο στις ΗΠΑ…

Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πλέον περιθώρια για απώλειες στην Ευρώπη και αρχίζοντας από τον αγώνα με τη Ναντέρ, πρέπει να πάρουμε νίκες για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Μπροστά μας, όμως, είναι το ματς με τον Χολαργό και η προσοχή μας είναι στραμμένη σε αυτό.

Πρόκειται για μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα, που έδειξε στα πρώτα παιχνίδια τις δυνατότητές της. Έχει έμπειρους παίκτες, ξένους που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και για να πάρουμε τη νίκη, χρειάζεται προσήλωση από όλους μας για 40 λεπτά.

Όσο περνάει ο καιρός συνηθίζω τη διαδικασία των διπλών αγώνων την εβδομάδα, η οποία είναι πρωτόγνωρη για μένα. Όπως σας έχω ξαναγράψει, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η πνευματική προσαρμογή στους συνεχόμενους αγώνες και όχι τόσο το σωματικό κομμάτι. Μέσα από αυτούς του αγώνες, όμως, θα βελτιωθεί και η ομάδα και σύντομα θα παρουσιάζεται ακόμα καλύτερη…».