Παπαθεοδώρου: «Άμυνα, ριμπάουντ και σωστή οργάνωση»

Παπαθεοδώρου: «Άμυνα, ριμπάουντ και σωστή οργάνωση»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Άμυνα, ριμπάουντ και σωστή οργάνωση»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα για την 3η αγωνιστική της Basket League (20/10, 18:00) και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο ταλέντο και την ποιότητα των Πατρινών.

«Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με την οποία γνωριζόμαστε πολύ καλά. Και από τις περσινές συναντήσεις που είχαμε, αλλά και από το φιλικό που παίξαμε το καλοκαίρι. Ο Προμηθέας στηρίζεται και στους ποιοτικούς και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που έχει, αλλά και στους έμπειρους ξένους παίκτες. Δικός μας στόχος, για να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι να περιορίσουμε το επιθετικό τους transition, να ελέγξουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ και να οργανώσουμε με τον σωστό τρόπο τις επιθέσεις μας για να μπορέσουμε να διασπάσουμε μια άμυνα με πολύ μεγάλα κορμιά» ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής στην οποία συμμετείχε και ο Μιλένκο Τέπιτς, με τον Ντάριους Γκάρετ να ακολουθεί και σήμερα τους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος της ομάδας ενώ προηγήθηκε η ανάλυση των Πατρινών με την χρήση βίντεο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα