Βουγιούκας: «Με τον Μποχωρίδη μας συνδέουν και τα αδέλφια μας»!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βουγιούκας: «Με τον Μποχωρίδη μας συνδέουν και τα αδέλφια μας»!

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας εξήγησε πως οι παίκτες του Άρη έδειξαν... τσαγανό ενώ αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

«Θα πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Άρη που ήταν ανταγωνιστικός και δεν παράτησε το ματς. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε κάποια μαζεμένα λάθη σε άμυνα και επίθεση και αντί να τελειώσουμε το ματς, βάλαμε τον Άρη ξανά στο παιχνίδι» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο σέντερ του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall και το αν του αρέσει να αγωνίζεται εκεί: «Εννοείται! Είναι σημαντικό να παίζεις σε δυνατές έδρες, είναι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ και το πρωτάθλημα».

Σε ό,τι αφορά τις αποβολές των Αγγέλου, Πασκουάλ και την ένταση που ακολούθησε είπε: «Νομίζω έχει να κάνει με το ότι ο κύριος Αγγέλου διαμαρτυρόταν για κάποια φάση, το πήρε προσωπικά ο δικός μας προπονητής. Ήταν στη φάση που έκαναν φάουλ στον Νικ... Προφανώς όταν έχεις κόσμο στο γήπεδο, γίνονται αυτά. Ειδικά οι Έλληνες αλλά και οι ξένοι... παίζουν τη μπασκετική ζωή τους σε αυτά τα παιχνίδια, έπρεπε να δείξουν ότι έχουν τσαγανό και το έδειξαν. Ευτυχώς, ήμασταν εμείς οι νικητές».

Κλείνοντας ο Βουγιούκας αναφέρθηκε στον Λευτέρη Μποχωρίδη: «Ο Λευτέρης όλο και προοδεύει, είναι από τους ηγέτες του Άρη. Η πλάκα είναι ότι τώρα στον Δούκα παίζει ο αδελφός του με τον αδελφό μου που έχουν γίνει κολλητοί, επομένως έχουμε κάτι ακόμα που μας συνδέει πέρα από το ότι ήμασταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα