Δίπλαρος: «Ο Πανιώνιος πρέπει να κερδίσει την "μάχη" της επιβίωσης»

Κάτια Πετροπούλου
Δίπλαρος: «Ο Πανιώνιος πρέπει να κερδίσει την "μάχη" της επιβίωσης»

bet365

Ο Νίκος Δίπλαρος και ο Πανιώνιος ετοιμάζονται για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου και ο αρχηγός της ομάδας τονίζει πως οι «κυανέρυθροι» θα φτάσουν το «ταβάνι» τους.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Στόχος η νίκη και όχι μόνο η καλή εμφάνιση

Στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα δώσει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του, αν και στο Κύπελλο, παίξαμε με τον ΠΑΟΚ, στην Θεσσαλονίκη και δεν θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία, κυρίως για τους έξι ξένους παίκτες της ομάδας.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας μου και στα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια της φετινής περιόδου, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αμφισβήτησε όλες τις δυσοίωνες εκτιμήσεις και προβλέψεις για την δυναμικότητα της φετινής ομάδας τους. Μπορεί να είμαστε μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά υπάρχει μεγάλη διάθεση συνεργασίας και όλοι δουλεύουμε για την πρόοδο της ομάδας, ώστε να έχουμε την πειστική εμφάνιση που κάναμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ίσως δεν την περίμεναν ούτε όσοι πιστεύουν την φετινή ομάδα, ούτε ο εκάστοτε αντίπαλος μας.

Πιστεύω ότι το «θέλω» μας παραμένει πολύ ισχυρό. Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική τακτική μας και να περιορίσουμε τον μέσο όρο πόντων που δεχόμαστε. Ο Ήφαιστος είναι νεοφώτιστη και νεοσύστατη ομάδα στο πρωτάθλημα και δίνει τον πρώτο αγώνα της στην Λήμνο. Αυτό το γεγονός προσδίδει ενθουσιασμό στην γηπεδούχο ομάδα. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι προετοιμασμένος ψυχολογικά και αγωνιστικά να παίξει τον δεύτερο «τελικό» του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στην νίκη και όχι μόνο στην καλή εμφάνιση.

Είμαι σταθερά αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας κι αν οι ίδιοι παίκτες είχαμε κάνει μεγαλύτερη προετοιμασία, θα ήμασταν πολύ καλύτεροι. Μέχρι το...ταβάνι μας, έχουμε αρκετά βήματα να κάνουμε. Και θα τα κάνουμε γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πρέπει να κερδίσει και αυτή την «μάχη» της επιβίωσης του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα