Παπαγιάννης: «Σκληρή ομάδα ο Άρης, θέλει μεγάλη προσοχή»

Παπαγιάννης: «Σκληρή ομάδα ο Άρης, θέλει μεγάλη προσοχή»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στο Nick Galis Hall για τη 2η αγωνιστική της Basket League (13/10, 18:00) και ο Γιώργος Παπαγιάννης εξήγησε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν τον χρόνο και την πολυτέλεια να σκέφτονται τη νίκη επί της Μακάμπι.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το blog του διεθνή σέντερ στο esake.gr

«Καλησπέρα σας,

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στον αγώνα με την Μακάμπι. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, η οποία μας προκάλεσε αρκετά προβλήματα. Ωστόσο, το σημαντικό είναι το ότι πήραμε τη νίκη.

Ειδικά στις πρεμιέρες, που είναι ματς ειδικών συνθηκών, αυτό είναι που μετράει. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να σταθώ και στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας δίνοντας μια πρώτη γεύση για το τι θα γίνεται -και- φέτος στο ΟΑΚΑ.

Είναι ξεκάθαρο, όμως, πως δεν έχουμε ούτε τον χρόνο ούτε την πολυτέλεια να σκεφτούμε για πολύ ακόμη την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ακολουθεί μια εβδομάδα με δύο αγώνες για την Ευρωλίγκα, αλλά και ο αυριανός με τον Άρη για το πρωτάθλημα, που είναι και ο μοναδικός που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Ο Άρης είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και ειδικά στην έδρα του είναι ακόμη πιο δυνατός.

Ξεκίνησε με μια σημαντική εκτός έδρας νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε του Λαυρίου. Τον αντιμετωπίσαμε σε φιλικό προετοιμασίας στην Πορταριά, όπου αν και ήταν νωρίς έδειξε κάποια πολύ θετικά στοιχεία. Θέλει μεγάλη προσοχή! Επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ώστε, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή, να φτάσουμε στη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα