Παρουσιάσε το προφίλ του Λαυρίου ο Άρης

Παρουσιάσε το προφίλ του Λαυρίου ο Άρης

Gazzetta team
Παρουσιάσε το προφίλ του Λαυρίου ο Άρης

bet365

Η ΚΑΕ Αρης κοντράρεται με το Λαύριο στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Basket League και ο «αυτοκράτορας» παρουσίασε το προφίλ του αντιπάλου του.

Η παρουσίαση του Λαυρίου από τον Άρη

Το Λαύριο Aegean Cargo είναι ο πρώτος αντίπαλος του ΑΡΗ σήμερα (07/10, 18:00, ΕΡΤ2) εκτός έδρας, για την πρεμιέρα της Betshop Basket League. Η ομάδα της Λαυρεωτικής προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της τρίχρονης ιστορίας της στην Α1, καθώς κατέκτησε την έκτη θέση, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν νωρίς φέτος για το Λαύριο, με την παρθενική συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα στον Α’ Προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup, όπου αποκλείστηκε από την ουκρανική BC Dnipro. Επίσης, τέθηκε νοκ άουτ και από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, χάνοντας (80-72) την περασμένη Τρίτη από τον Κολοσσό, στο "Βενετόκλειο".

Οι «κυανοκίτρινοι» διατήρησαν στο ρόστερ τους, τους Αμερικανούς Zamal Nixon (30, 1,85) και Doron Lamp (28, 1,93), που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής πολύ καλής πορείας στο πρωτάθλημα. Απέκτησαν έναν από τους πιο σταθερούς ξένους τα τελευταία χρόνια στην Α1, τον Βόσνιο, Mlian Milosevic (33, 2,05) που προσθέτει εμπειρία και ποιότητα. Την πεντάδα των ξένων συμπληρώνουν οι Αμερικανοί, Silas Melson (22, 1,93), στην πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του και ο Tai Odiase (33, 2,05)

Το Λαύριο ενίσχυσε φέτος το ελληνικό του στοιχείο με την απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου (21, 2,02), που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και του Μιχάλη Λούντζη (20, 1,95), ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός από τους «πράσινους». Επίσης, κάτοικος Λαυρίου έγινε και ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, που διακρίθηκε την περυσινή χρονιά με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας, στο πρωτάθλημα της Α2. Για 10η χρονιά συνεχίζει στην ομάδα ο Μιχάλης Περράκης (34, 2,07) που είναι και ο αρχηγός της και παρέμειναν μεταξύ άλλων στη σύνθεση του, οι Δημήτρης Κακλαμανάκης (24, 2,05) και Γιάννης Κουζέλογλου (23, 2,07).

Στο σημερινό αντίπαλο των «κίτρινων» έπαιξε πέρυσι ο Δημήτρης Βεργίνης.

Στον πάγκο του Λαυρίου βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά, τη 15η συνεχόμενη, ο Χρήστος Σερέλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα