Δίπλαρος: «Ο Πανιώνιος χωρίς τον κόσμο του, δεν είναι Πανιώνιος»!

Κάτια Πετροπούλου
Δίπλαρος: «Ο Πανιώνιος χωρίς τον κόσμο του, δεν είναι Πανιώνιος»!

bet365

Ακόμα μια δύσκολη χρονιά στην Basket League είναι προ των πυλών για τον Πανιώνιο και ο Νίκος Δίπλαρος, μέσω του gazzetta.gr, κάνει έκκληση στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της και να την στηρίξει!

Οικονομικά προβλήματα, διοικητική αστάθεια, αναζήτηση χορηγών, ρόστερ της τελευταίας στιγμής και αποχή των οπαδών από τους αγώνες.

Η αλήθεια είναι πως ο Πανιώνιος δεν έχει να αντιμετωπίσει και λίγα και αυτή την χρονιά. Μια χρονιά, η οποία μοιάζει «βουνό» από οποιαδήποτε άλλη. Ακόμα και από την περσινή.

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κι όμως, κάποια παιδιά που έχουν την πίστη και την ελπίδα για σύμμαχο, είναι έτοιμα να «σηκώσουν» το βάρος της φανέλας που φορούσαν κάποτε ο Φάνης και ο Μπόμπαν, οι οποίοι τους «κοιτάζουν» από ψηλά στο «Αρτάκης».

Είναι αποφασισμένα να μην γίνουν... σάκος του μποξ στα «χέρια» άλλων ομάδων και να καταφέρουν αυτό που ίσως τώρα να μοιάζει ακατόρθωτο: να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Νίκος Δίπλαρος.

Στα 21 του, ο «χρυσός» πρωταθλητής με την Εθνική Νέων το 2017, φοράει για δεύτερη σερί χρονιά την κυανέρυθρη φανέλα, σε έναν διαφορετικό ρόλο πια. Αυτόν του αρχηγού.

Ο ίδιος, μιλώντας στο gazzetta.gr, μοιάζει σίγουρος για τον επαγγελματισμό και την δουλειά που θα κάνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης, και ας δημιουργήθηκε το ρόστερ στο παρά... πέντε. «Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Είμαστε μόλις δύο εβδομάδες όλοι μαζί. Αυτό, βέβαια, δεν μας εμποδίζει να κάνουμε την δουλειά μας. Είμαστε επαγγελματίες κι εμείς και οι προπονητές πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι να σώσουμε την κατηγορία. Κλείσαμε κι όλους τους ξένους μας. Συγκέντρωση και δουλειά, για να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Η παραμονή του στον «κυανέρυθρο» σύλλογο ανακοινώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου και ο νεαρός γκαρντ εξήγησε το γιατί. «Πέρυσι είχα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, οπότε συζητούσα γενικά το καλοκαίρι. Ο Πανιώνιος μού προσέφερε αυτή την στιγμή αυτά που ήθελα στην καριέρα μου και μού έδωσε ένα τεράστιο ρόλο και μια μεγάλη ευκαιρία φέτος! Ήταν εύκολη η επιλογή μου».

Όσο για τα προβλήματα που υπάρχουν και αν φτάσει η ομάδα να παλεύει πάλι για την παραμονή, αυτό είναι κάτι που δεν θέλει ούτε καν να το σκέφτεται και προσπαθεί να εστιάσει στα θετικά. «Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Εγώ βλέπω όρεξη και διάθεση από όλους και αυτό με καθησυχάζει. Δεν σκέφτομαι αυτά τα πράγματα».

Στο πρώτο τεστ της σεζόν με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ο Πανιώνιος ήταν για μεγάλο διάστημα ανταγωνιστικός, κάτι που ίσως να μην το περίμεναν πολλοί. Ο Δίπλαρος σχολίασε: «Όπως ανέφερα, είμαστε μόλις δύο εβδομάδες μαζί. Είναι φυσικό αυτό. Με τον ΠΑΟΚ ήταν το τρίτο δυνατό παιχνίδι που παίξαμε, μαζί με άλλα δύο φιλικά. Είναι φυσιολογικά αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Μπορέσαμε και είχαμε διάρκεια κόντρα στον ΠΑΟΚ και γι' αυτό πήγε κι έτσι το παιχνίδι. Παρόλο που πήγαμε καλά, όμως, δεν πρέπει να μείνουμε ευχαριστημένοι. Θα δουλέψουμε, για να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί».

Πριν από ένα μήνα, οι «Πάνθηρες» με νέα ανακοίνωση ανέφεραν πως θα συνεχίσουν να απέχουν από τους αγώνες μπάσκετ, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι νεότερο. Ο νέος αρχηγός των «κυανέρυθρων» γνωρίζει καλά την δυναμική τους και το μήνυμά του προς αυτούς εύχεται να ακουστεί, λίγο πριν το πρώτο ματς του πρωταθλήματος με την Κύμη (07/10, 18:00). «Αυτό που έχω να πω για τον κόσμο, κι εύχομαι να το ακούσουν, είναι πως, ό,τι κι αν γίνεται, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Ο Πανιώνιος χωρίς τον κόσμο του, δεν είναι Πανιώνιος! Είναι από τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα, και όχι μόνο. Η ομάδα αυτή την στιγμή τους έχει ανάγκη όσο τίποτα, πιο πολύ από κάθε φορά. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα