Παπαθεοδώρου: «Κάθε αρχή και δύσκολη...»

Παπαθεοδώρου: «Κάθε αρχή και δύσκολη...»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Κάθε αρχή και δύσκολη...»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την έναρξη της σεζόν στην Basket League και δη για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο κλειστό της Πυλαίας.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Μαλίκ Πόουπ ο οποίος υπολογίζεται κανονικά γι' αυτό το ματς. σε αντίθεση με τους τραυματίες Φιλ Γκος και Απόλλωνα Τσόχλα.

«Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας και πρέπει να ξεκινήσουμε οπωσδήποτε με νίκη. Θα πρέπει να επιβάλλουμε από την αρχή το ρυθμό μας παίζοντας επιθετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί η έναρξη της σεζόν είναι πάντα δύσκολη. Ξεκινώντας από την άμυνά μας, να προσπαθήσουμε να βρούμε γρήγορα το ρυθμό μας, να περιορίσουμε το Ρέθυμνο, που είναι μία νέα ομάδα. Έκαναν αλλαγές στη μέση της προετοιμασίας, προσθέτοντας κομβικούς παίκτες, ιδιαίτερα όσον αφορά την επιθετική τους λειτουργία, όπως είναι ο Μπαρτ και ο Κλάντον. Θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επίθεσή τους, στην προσπάθεια να τρέξουν και στα ατομικά χαρακτηριστικά ορισμένων παικτών» δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Τελειώσαμε μία προετοιμασία η οποία κύλησε δύσκολα. Έχουμε μπει στις επίσημες υποχρεώσεις και δεν υπάρχει χρόνος για πολύ σκέψη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Για αυτό και μας απασχολεί μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε παίζοντας επιθετικά και με συγκέντρωση. Η σεζόν ξεκινά και από την περίοδο της προετοιμασίας, όλες οι ομάδες έδειξαν την ποιότητά τους. Έχουμε εικόνα από τις ομάδες, νομίζω ότι και η αρχική εκτίμηση που υπήρχε επιβεβαιώνεται για ένα πολύ πιο δύσκολο, άρα και με πολύ ενδιαφέρον για όλους πρωτάθλημα. Και για τον κόσμο, αλλά και για μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα