Νταλό: «Περιμένουμε τον κόσμο του Άρη να φωνάξει για εμάς»!

Νταλό: «Περιμένουμε τον κόσμο του Άρη να φωνάξει για εμάς»!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Νταλό: «Περιμένουμε τον κόσμο του Άρη να φωνάξει για εμάς»!

bet365

Ο Άρης υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας (22/09, 19:00) για το δεύτερο ματς του 1ου προκριματικού γύρου του BCL και ο Μπορίς Νταλό ζήτησε την στήριξη του κόσμου για τη νίκη - πρόκριση στον επόμενο γύρο!

Ο Γάλλος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων» και αναφορικά με τον πρώτο αγώνα στην Γεωργία, σχολίασε: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν δυσκολίες. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι, να διατηρήσουμε την ίδια συγκέντρωση που είχαμε στον χθεσινό (20/09) αγώνα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι μετά το πρώτο ημίχρονο στην Τιφλίδα, προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε πιστά το πλάνο και νομίζω ότι το κάναμε αρκετά καλά».

Στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για τον δεύτερο αγώνα(22/09) στο «Nick Galis Hall» και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου: «Ο Άρης έχει μια μεγάλη βάση φιλάθλων και τους περιμένουμε αύριο (21/09) να φωνάξουν για μας και να μας στηρίξουν για να φτάσουμε στη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα