Καμία πρόταση σε Πάντερ, δεν βιάζεται ο Μπάνκι!

Καμία πρόταση σε Πάντερ, δεν βιάζεται ο Μπάνκι!

Καμία πρόταση σε Πάντερ, δεν βιάζεται ο Μπάνκι!

bet365

Το gazzetta.gr παραθέτει τα δεδομένα στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ, που εξακολουθεί να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αλλά σε καμία περίπτωση με τα χρήματα που ζητάει.

Η προσθήκη του στο ρόστερ της «Ένωσης», λίγες μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου (10 Φεβρουαρίου), έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ολική επαναφορά της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση των δύο τίτλων (Κύπελλο και BCL), με τους οποίους οι «κιτρινόμαυροι» γιόρτασαν τα 50 χρόνια από το έπος του 1968.

Ο λόγος για τον Κέβιν Πάντερ, που παρ' ότι άρχισε τη σεζόν στην Πολωνία (Ρόζα Ράντομ), προσαρμόστηκε αμέσως στις απαιτήσεις της ΑΕΚ και στην πορεία εξελίχθηκε σε παίκτη-«κλειδί» για τον Ντράγκαν Σάκοτα σε Ελλάδα (μ.ο. 11,4π. & 2,3ρ. με 40,5% τριπ.) και Ευρώπη (μ.ο. 15,3π. & 2,2ρ. με 41,9% τριπ.).

Ήταν πολύ φυσιολογικό, λοιπόν, ότι οι εξαιρετικές του εμφανίσεις του 25χρονου Αμερικανού guard θα «ανάγκαζαν» την διοίκηση της «βασίλισσας» να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του, σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και πριν καλά-καλά «κλείσει» το θέμα προπονητή.

Τότε, όμως, ήταν που υπέστησαν ένα μικρό σοκ! Ο εκπρόσωπος του παίκτη τους ενημέρωσε ότι ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Τενεσί, έχει δελεαστικές προτάσεις από την Τουρκία (Μπάνβιτ και άλλες ομάδες) και για να παραμείνει, αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 300.000 Ευρώ! Στην ουσία δηλαδή επιθυμεί διπλασιασμό των αποδοχών του...

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η αντίδραση των διοικούντων απέναντι σ' αυτό το νούμερο ήταν μέσες-άκρες αυτή: «Αν ο Πάντερ έχει τέτοια πρόταση θα έπρεπε να έχει ήδη υπογράψει και αν πράγματι του προσφέρονται αυτά τα χρήματα, τότε πρέπει να τα πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη... Εμείς σ' αυτά τα επίπεδα δεν μπορούμε να παίξουμε»...

Όπως γίνεται αντιληπτό, στη λογική που επικράτησε, η ΑΕΚ - και πολύ λογικά μάλιστα - δεν μπήκε ούτε καν στην διαδικασία να καταθέσει επίσημη πρόταση κι έκτοτε ασχολήθηκε αποκλειστικά με το θέμα του προπονητή. Από το διάστημα που έγινε η πρώτη φιλολογική συζήτηση (και όχι πρόταση) με τον ατζέντη του Πάντερ, όμως, μέχρι την συμφωνία με τον Λούκα Μπάνκι, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Ιταλός τεχνικός εκτιμά την αξία του Κέβιν Πάντερ και σαφώς τον θέλει στο ρόστερ της νέας σεζόν, σε καμία όμως περίπτωση με τα χρήματα που ζητάει. Αυτό σημαίνει ότι θα κοιτάξει να ρυθμίσει τις υπόλοιπες θέσεις που πρέπει να καλύψει, επιλέγοντας να αφήσει για αργότερα την υπόθεση του Αμερικανού. Και για να ξέρει τι χρήματα θα είναι σε θέση να ξοδέψει γι' αυτόν, αλλά και για να πετύχει μία αναμενόμενη, με το πέρασμα του χρόνου, μείωση των απαιτήσεων του.

Ήδη, πάντως, το ποσό που αξιώνει έχει αρχίσει να παίρνει την... κατιούσα, γι' αυτό και ο ατζέντης του επιχειρεί να ρίξει γέφυρες με την «Ένωση», περιμένοντας την πρώτη επίσημη προσφορά. Άλλωστε, ο team manager της Μπάνβιτ, Τουργκάϊ Ζεϊτινγκοζ, επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ότι η τουρκική ομάδα πράγματι ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, αλλά μόλις άκουσε το νούμερο, σταμάτησε τις συζητήσεις και έβαλε την υπόθεση στον πάγο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα