Οι αυξήσεις σε Γκος, Τζόουνς και οι απαντήσεις

Οι αυξήσεις σε Γκος, Τζόουνς και οι απαντήσεις

Οι αυξήσεις σε Γκος, Τζόουνς και οι απαντήσεις

bet365

Ο ΠΑΟΚ έδειξε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο ποιους παίκτες υπολογίζει για την επόμενη χρονιά και οι προτάσεις με αυξημένες αποδοχές σε Φιλ Γκος, Λακι Τζόουνς ουσιαστικά δείχνουν τα σχέδιά του.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)
Η βασική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ ήταν η παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη κι αυτή εξασφαλίστηκε με… συνοπτικές διαδικασίες. Ο δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Φιλ Γκος. Στον Αμερικανό κατατέθηκε πρόταση με αυξημένες οικονομικές απολαβές. Κατά την αναχώρησή του για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Γκος εξέφρασε την επιθυμία επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη και κατ’ επέκταση ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Δικεφάλου. Οι επιτελείς του τελευταίου εκτιμούν ότι τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο καλύπτουν τα «θέλω» του αθλητή καθώς επίσης και ότι ο Γκος θα είναι στην ομάδα την επόμενη χρονιά.

Σε ότι αφορά τον Λάκι Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση με αυξημένες οικονομικές απολαβές αλλά και επί της συγκεκριμένης περίπτωσης περιμένει την απάντησή του. Στην πραγματικότητα όμως, το ζήτημα που τους «καίει» είναι αυτό του Γκος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα