Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ»

Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως τον είχε σαν πατέρα του.

Μετά το τέλος του ματς της Φενέρ με την Τόφας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, αναφέροντας πως ήταν σαν πατέρας του.

«Ενημερώθηκα από τους φίλους μου στην Ελλάδα και από τότε δεν έχω κοιμηθεί. 13 χρόνια πέρασα μαζί του, ήταν σαν πατέρας μου, τον οποίο σεβόμουν πάρα πολύ, ήταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ για αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω γι αυτόν. Αυτός, μαζί με τους αδελφούς του, Κώστα και Θανάση, έκαναν τον Παναθηναϊκό έναν μεγάλο σύλλογο.

Δεν έχω αρκετά λόγια για να τον ευχαριστήσω για τα πράγματα που έκανε για μένα και όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό. Ενας σπουδαίος άνθρωπος, τον οποίο όλοι θα θυμούνται για πολλά χρόνια. Ο κόσμος γενικώς τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά είχα την ευκαιρία να έχω προσωπική συζήτηση μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Έτσι θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν».

Η συνεργασία τους οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε 5 κατακτήσεις Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα