Ο Άρης ενημέρωσε τη FIBA για την έναρξη επαφών με τους πιστωτές

Ο Άρης ενημέρωσε τη FIBA για την έναρξη επαφών με τους πιστωτές

Ο Άρης ενημέρωσε τη FIBA για την έναρξη επαφών με τους πιστωτές

bet365

Ο Άρης ήδη βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με απώτερο σκοπό να πετύχει την άρση του BAN και προς αυτήν την κατεύθυνση έστειλε επιστολή στη FIBA ζητώντας έμμεσα τη γνωμοδότησή της.

Roland Garros με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+). * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στους «κίτρινους» επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών λόγω των οφειλών τους έξι πρώην αθλητές τους (σ. σ. Μαρμπλ, Τζένκινς, Μπάκνερ, Καββαδάς, Σανικίντζε, Ντραγκίτσεβιτς) και η συνολική οφειλή απέναντί τους αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Η ΚΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στη FIBA στην οποία ενημέρωσε τόσο για τις ριζοσπαστικές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα με σπουδαιότερη αυτή στην ιδιοκτησία και παράλληλα ζήτησε τη συμβουλή της περί της επιχειρηματολογίας που πρέπει να ακολουθήσει για να επιτευχθούν συμφωνίες και να ανακτηθεί το δικαίωμα πραγματοποίησης ελεύθερων μεταγραφών.

Συνήθως, η FIBA αναλαμβάνει έναν διαμεσολαβητικό ρόλο μεταξύ των ομάδων και των πιστωτών και παρεμβαίνει μόνο στις περιπτώσεις κατά τις οποίες διαπιστώνει την πραγματική βούληση της ομάδας. Στην επιστολή που έστειλε η ΚΑΕ ενημερώνει και για τις έξι υποθέσεις, επί της ουσίας όμως η διαπραγμάτευση θα γίνει με τον κάθε πιστωτή ξεχωριστά. Πρέπει να σημειωθεί εξάλλου ότι σε προφορικό επίπεδο, ήδη έχουν γίνει επαφές σχεδόν με όλους τους πιστωτές όπου και διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι έχουν τη βούληση της διευθέτησης της υπόθεσης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα