Σαλούστρος: «Τρίτη θέση, λόγω περηφάνιας κι εγωισμού»

Gazzetta team
Σαλούστρος: «Τρίτη θέση, λόγω περηφάνιας κι εγωισμού»

bet365

Ο Προμηθέας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (02/06, 18:00), για τον πρώτο μικρό τελικό της Basket League, και ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για την αναμέτρηση, αλλά και για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα.

Ο φόργουορντ του Προμηθέα είπε αναλυτικά: «Αφήνουμε πίσω μας την σειρά με τον Ολυμπιακό. Ό,τι έγινε, έγινε και πλέον προχωράμε μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Προμηθέα, ο οποίος μας στήριξε και στο ΣΕΦ, αλλά και την Τρίτη στο "Τόφαλος". Η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γήπεδό μας ήταν η ανταμοιβή για τις χαρές που έχουμε δώσει στους φίλους μας την φετινή σεζόν.

Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και το Σάββατο στην σειρά με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση και με τα παιχνίδια που παίξαμε με τον αντίπαλό μας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια άλλη ομάδα. Έχει κάνει προσθήκες παικτών που τον έχουν ανεβάσει επίπεδο, ενώ δεν έχει, πλέον, και διπλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θεωρώ ότι θα έρθει στην Πάτρα πολύ διαβασμένος.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, γι΄ αυτό, άλλωστε, παλεύαμε και όλη την χρονιά και δίκαια το κερδίσαμε. Αν ακολουθήσουμε πιστά τις εντολές του προπονητή μας και κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, παίζοντας με αυτοπεποίθηση, θεωρώ ότι εμείς θα είμαστε στο τέλος εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε. Πιστεύω ότι με την στήριξη του κόσμου μας θα κάνουμε το 1-0.

Θέλουμε την 3η θέση για λόγους περηφάνιας και εγωισμού. Μπορεί στην ομάδα να υπάρχει κόπωση, γιατί ήδη έχουμε φτάσει Ιούνιο, όμως σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο η θέληση. Μπορεί να δείτε από ένα σημείο και μετά ακόμη και τα συστήματα να κάνουν στην άκρη και να μετράει η αποφασιστικότητα των παικτών μέσα στο γήπεδο. Προσωπικά έχω ξαναπαίξει τόσα πολλά παιχνίδια σε μια σεζόν, έχοντας φτάσει ακόμη και την 17η Ιουνίου μια χρονιά.

Σε ό,τι αφορά τη νέα κλήση μου στην Εθνική ομάδα, είμαι χαρούμενος και νιώθω δικαιωμένος για τη δουλειά μου. Αυτήν την φορά είμαι πιο έτοιμος για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την Εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα