Ξανθόπουλος: «Λειτουργούμε καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο»!

Ξανθόπουλος: «Λειτουργούμε καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο»!

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς το προσεχές Σάββατο (19/05) θα παίξει την «επιβίωσή» της στα playoffs με τον ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στο gazzetta.gr το πώς αντιδρά η ομάδα, όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Υπήρξαν κι άλλες στιγμές (στη διάρκεια της σεζόν) όπου βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση και αποδείξαμε ότι λειτουργούμε καλύτερα. Αυτό έχει φανεί μέχρι τώρα, μακάρι να αποδειχθεί ξανά», είπε ο βραχύσωμος γκαρντ των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ καλείται να διαχειριστεί και το ψυχολογικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετρά τρεις νίκες στις ισάριθμες φορές που συγκρούστηκαν φέτος. «Εντάξει, δεν έχουν τέτοια… κολλήματα. Πάντα έχουμε την ψυχολογία να κερδίσουμε ένα ματς, το κερδίζουμε. Πρέπει να ξαναφέρουμε τη σειρά σ’ αυτό το γήπεδο», σχολίασε ο 34χρονος παίκτης.

Σχετικά με τη μεθοδολογία, απάντησε: «Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Στους δύο αγώνες της κανονικής διάρκειας χάσαμε κατά κράτος, σήμερα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει επίσης να γίνουμε πιο σκληροί πηγαίνοντας στην μπάλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα