Λυκογιάννης: «Τελειώνουμε όμορφα τη σεζόν»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Τελειώνουμε όμορφα τη σεζόν»

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου θα είναι στα playoffs του Πρωταθλήματος και ο Άρης Λυκογιάννης σημείωσε ότι ο επίλογος της χρονιάς είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

«Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Παραδοσιακά είναι θρίλερ οι αγώνες με τον Άρη. Το πιο σημαντικό ήταν η εξαιρετική αμυντική προσέγγιση του αγώνα. Το πρόβλημα του πρώτου ημιχρόνου ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη και του δευτέρου τα πολλά αβίαστα λάθη που κάναμε. Επιθετικά φάνηκε η ικανότητά μας στον αγώνα των Τρικάλων και αποδείχθηκε ότι αυτός μας έδωσε ψυχολογία γιατί σουτάραμε πάνω από 40%. Θεωρώ ότι αυτός είναι και ο λόγος που κερδίσε», είπε ο προπονητής του Κολοσσού.

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε και στα playoffs. «Για μια ομάδα όπως ο Κολοσσός είναι επιτυχία το ότι για 4η χρονιά είναι στα playoffs. Μη ξεχνάμε ότι είχαμε μια δύσκολη χρονιά η οποία ξεκίνησε καταπληκτικά αλλά ο δεύτερος γύρος κύλησε με πολλά προβλήματα. Ο τρόπος που τελειώνουμε είναι αρκετά ικανοποιητικός και είναι η ανταμοιβή των παικτών. Πλέον θα παίξουμε δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, έχοντας θέματα με τους Τζόουνς, Χάρις. Θέλουμε να το διασκεδάσουμε και να τελειώσουμε όμορφα τη σεζόν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα