Μεγάλη απήχηση στην 3η αιμοδοσία της ΚΑΕ Άρης

Μεγάλη απήχηση στην 3η αιμοδοσία της ΚΑΕ Άρης

Gazzetta team
Μεγάλη απήχηση στην 3η αιμοδοσία της ΚΑΕ Άρης

bet365

Το υψηλό επίπεδο ανταπόκρισης ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης στην τρίτη αιμοδοσία που διοργάνωσε σήμερα(13/5) στο Nick Galis Hall.

Η ΚΑΕ Άρης έχει δημιουργήσει τη δική της Τράπεζα Αίματος και για 3η φορά σε ισάριθμα χρόνια διοργάνωσε αιμοδοσία στο Nick Galis Hall. Μέλη της ομάδας των βετεράνων καλαθοσφαιριστών του Άρη καθώς επίσης και αθλητές της εφηβικής, παιδικής αλλά και της γυναικείας ομάδας ήταν εκεί, όπως και αρκετοί απλοί φίλαθλοι οι οποίοι αντιλαμβάνονται τη μεγάλη αξία της παροχής αίματος.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, σημείωσε ότι «η ΚΑΕ αποδεικνύεται πως δεν είναι μόνο μια ανώνυμη εταιρεία, αλλά ένας αθλητικός οργανισμός. Εδώ και δυο χρόνια λειτουργεί η Τράπεζα Αίματος και είναι η δεύτερη χρονιά που γίνεται αυτή η πρωτοβουλία. Θεωρώ πως η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Νομίζω πως ο Άρης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ευαισθησία του για το κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους μας».

Επικεφαλής ήταν ο ιατρός του Άρη, Νίκος Κουκολιάς, ο οποίος στάθηκε στη σημασία του να δίνεις αίμα σ’ έναν συνάνθρωπό σου που έχει ανάγκη. «Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσουμε την νοοτροπία του αιμοδότη κι αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί από μόνο του και θα παγιωθεί. Άρα κάθε βήμα που κάνουμε για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω να είμαστε γεροί του χρόνου να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και να φτάσουμε σε ένα επίπεδο, ώστε αυτό να είναι κάτι σαν θεσμός ή μικρή γιορτή που θα συνδυάζει λίγο από μπάσκετ, λίγο από Άρη και πολύ βοήθεια στον συνάνθρωπο. Η αιμοδοσία είναι μια αφορμή, προκειμένου να κάνουμε έναν αδρό έλεγχο για την κατάσταση της υγείας μας και να πάρουμε και κάποιες συμβουλές από τους γιατρούς της αιμοδοσίας, οι οποίοι μας συμβουλεύουν τι πρέπει να ψάξουμε και πως πρέπει να κινηθούμε. Δίνει ένα κίνητρο στον οργανισμό, ώστε να ανανεώσει κάποια κύτταρα του κι αυτό ένα ακόμη θετικό στοιχείο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε επίσης ότι… «αυτοί που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να βρεθούν σήμερα (13/05) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας, να δώσουν αίμα στον λογαριασμό της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.. (στον αριθμό 13448)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα