Σκουλίδας: «Έρχεται μεγάλη μέρα για τον Κόροιβο, πάμε για την παραμονή»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Έρχεται μεγάλη μέρα για τον Κόροιβο, πάμε για την παραμονή»

bet365

Ο Διονύσης Σκουλίδας σχολίασε την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (13/05, 17:00), από την οποία εξαρτάται η παραμονή του Κοροίβου στην κατηγορία, σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο τέλος!

Καλησπέρα σας!

Η κανονική περίοδος της φετινής Basket League ολοκληρώνεται αύριο. Το πρωτάθλημα θεωρώ πως είχε έντονο ανταγωνισμό φέτος και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είδαμε αρκετούς θεαματικούς αγώνες καθώς και αθλητές και γενικότερο το επίπεδο ανέβηκε, με την αγωνιστική πρόοδο που καταγράφουν οι πιο πολλές ομάδες.

Για εμάς στον Κόροιβο αύριο είναι η ώρα να γευτούμε τους καρπούς της μεγάλης προσπάθειας που έχουμε καταβάλει όλη αυτή τη σεζόν. Ίσως, βέβαια, να μπορούσαμε ή και να το αξίζαμε κιόλας αυτό να το έχουμε κάνει νωρίτερα. Υπήρξαν σίγουρα κρίσιμοι αγώνες που δεν παίξαμε καλά, κι έτσι φτάσαμε να διεκδικούμε το στόχο μας για την παραμονή ως την τελευταία αγωνιστική, αλλά υπήρξαν και αγώνες που αξίζαμε κι έπρεπε να έχουμε κερδίσει, κι ίσως τότε η εξέλιξη της χρονιάς να ήταν εντελώς διαφορετική για την ομάδα μας.

Φυσικά, το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η εκτός έδρας αναμέτρησή μας με την Κύμη. Σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που από ένα σημείο και μετά έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία, αν και στο ημίχρονο και στο τρίτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε να χάνουμε με διαφορά άνω των 10 πόντων, τελικά με τρομερή προσπάθεια κάναμε την ανατροπή, βρεθήκαμε στο τέλος του παιχνιδιού να προηγούμαστε, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν, κοιτάζουμε την αυριανή μεγάλη μέρα για τον Κόροιβο και όλη την Ηλεία. Θέλουμε τη νίκη επί των Τρικάλων, έτσι ώστε σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση της παραμονής και την εξασφάλιση της παρουσίας της ομάδας για 5η συνεχόμενη σεζόν στην Basket League. Καλούμε τον κόσμο δίπλα μας για τελευταία φορά φέτος.

Θέλουμε οι φίλαθλοί μας, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο τέλος!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα