Τσουμάνης: Ο 17άχρονος που θα ντεμπουτάρει με τον Ολυμπιακό

Τσουμάνης: Ο 17άχρονος που θα ντεμπουτάρει με τον Ολυμπιακό

Τσουμάνης: Ο 17άχρονος που θα ντεμπουτάρει με τον Ολυμπιακό
Ο Ανδρέας Τσουμάνης ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Basket League και το gazzetta.gr καταγράφει το προφίλ του.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πριν τρία χρόνια στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να δώσουν βαρύτητα στις Ακαδημίες και τα παιδικόεφηβικά τους τμήματα δίνοντας τα κλειδιά στον Νίκο Κεραμέα.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός αμέσως ξεκίνησε το παιδομάζωμα και από τις πρώτες του «μεταγραφές» ήταν οι Αλεξέι Ποκουσέφκσι, Ανδρέας Τσουμάνης, Θωμάς Ζευγαράς, Νίκος Αρσενόπουλος.

Σκοπός του Ολυμπιακού ήταν αφενός να δημιουργήσει μία μαγιά Ελλήνων παικτών ώστε να κατακτήσει τίτλους στις μικρές ηλικίες και αφετέρου κάποια στιγμή να παίξουν τα παιδιά που αξίζουν στην αντρική ομάδα.

Ο τίτλος στο Πρωτάθλημα Εφήβων ήρθε φέτος, ο Νίκος Αρσενόπουλος έχει ήδη 7 συμμετοχές και ο Ανδρέας Τσουμάνης αναμένεται να πάρει το «βάπτισμα» στο ματς κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι στη Λάρισα και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα, θα τον ρίξει στο παρκέ.

Ο Τσουμάνης είναι από τα Ιωάννινα γεννημένος στις 15 Ιουλίου του 2001 και αγωνίζεται στη θέση «4». Πρόκειται για παίκτη με αθλητικές ικανότητες ενώ γνωρίζει αρκετά καλά τις βασικές αρχές του μπάσκετ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα