Φλιώνης: «Δεν αξίζαμε να παλέψουμε για τη σωτηρία»

Φλιώνης: «Δεν αξίζαμε να παλέψουμε για τη σωτηρία»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης ήταν ο κορυφαίος του Άρη στη νίκη επί του Πανιωνίου και μετά το παιχνίδι στάθηκε στην πίεση αλλά και στην ικανοποίηση που ένιωσε βλέποντας τα μάτια στων συμπαικτών του.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο τι να περιμένουμε. Ήταν πολύ σκληρό, με πολλές επαφές, το οποίο δεν ενδείκνυται για ποιοτικό μπάσκετ. Είχαμε όμως τα στοιχεία που απαιτούνται γι’ αυτά τα παιχνίδια. Θέλω όμως να πω ότι σε καμία από τις δύο ομάδες δεν αξίζει να παλεύουν για τη σωτηρία. Ειδικά για μας. Σαν παίκτες, σαν σύνολο, πιστεύω ότι δεν αξίζαμε αυτό που κάναμε στους εαυτούς μας. Να παλεύουμε εδώ και κάποιες αγωνιστικές για τη σωτηρία», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για την πολύ καλή απόδοσή του και την ψυχολογική προετοιμασία του για τον αγώνα, είπε: «Είναι μια ομαδική προσπάθεια. Το μπάσκετ ξαναγίνεται ομαδικό παιχνίδι κι αυτό που είχαμε πει είναι να παλέψουμε. Ξέραμε ότι θα ήταν μια μάχη. Και οι δύο ομάδες ήταν στην ίδια θέση πάνω κάτω. Ακόμη και οι τραυματίες, με αυταπάρνηση, έπαιξαν σκληρά. Αυτό που είπα στον εαυτό μου ήταν απλά να μπούμε και να κερδίσουμε. Δεν μ’ ενδιέφερε τίποτε άλλο. Δεν ήθελα να ξαναζήσω αυτό που έζησα μετά τους αγώνες με Κύμη και Κόροιβο. Παίξαμε φάση-φάση».

Ρωτήθηκε για το αν η σημαντικότερη στιγμή στο παιχνίδι ήταν το τρίποντο στο οποίο ευστόχησε διαμορφώνοντας το 57-41 ή οι άμυνες στον Μπρέιζελτον. «Σκεφτόμουν μόνο τη νίκη. Δεν πανηγύρισα ούτε μέσα μου. Ήταν ένα συναίσθημα το οποίο δεν εκδηλώθηκε πολύ. Κοιτώντας στα μάτια τους συμπαίκτες μου οι οποίοι πιέστηκαν πολύ, αυτή ήταν η χαρά μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα