Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε ρόλο δασκάλου

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε ρόλο δασκάλου

Gazzetta team
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε ρόλο δασκάλου

bet365

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησε σήμερα(25/4) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε σε νεαρούς σπουδαστές για τη δική του εμπειρία στον αθλητισμό αλλά και για ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις μεταξύ τεχνικού και παικτών.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Νίκο Σταυρόπουλο ο οποίος έχει τον τίτλο του Επίκουρου Καθηγητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκη στην προπονητή καλαθοσφαίρισης στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τους φοιτητές στο PAOK SPORTS ARENA και τους μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου απευθύνθηκε ουσιαστικά σε φοιτητές που έχουν πάρει την ειδικότητα στο μπάσκετ. Του εξήγησε πράγματα σχετικά με το ελληνικό μπάσκετ, μπήκε σε ζητήματα τακτικής προσέγγισης, κυρίως όμως αναφέρθηκε στη δόμηση της σχέσης μεταξύ του προπονητή και των παικτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα