Ματς «φωτιά» για τη μάχη της παραμονής!

Gazzetta team
Ματς «φωτιά» για τη μάχη της παραμονής!

bet365

Σε Τρίκαλα και Αμαλιάδα βρίσκεται όλο το ενδιαφέρον της 22ης αγωνιστικής στην Basket League η οποία ανοίγει την αυλαία της με δύο αναμετρήσεις... φωτιά όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Η ομάδα των Τρικάλων που σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 με μόλις 3 νίκες και 18 ήττες υποδέχεται τον Πανιώνιο (10/4, 18:00) που «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να μείνει «ζωντανός» στο «κυνήγι» της παραμονής.

Οι «κυανέρυθροι» παίζουν την... ύπαρξή τους στην Basket League αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κόροιβο Αμαλιάδας που υποδέχεται τον ΓΣΛ Φάρο (10/4, 18:00). Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου βρίσκεται... σώμα με σώμα με τον Πανιώνιο έχοντας ρεκόρ 6-15 με αποτέλεσμα ο θάνατος του ενός να είναι η... ζωή του άλλου.

Αντίθετα ο ΓΣΛ Φάρος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αφού έχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας με 8 νίκες και 13 ήττες.

Η 22η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται την Τετάρτη (11/4) με τις αναμετρήσεις Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας, Άρης-Κύμη και Λάυριο-Ολυμπιακός.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα