Φλιώνης: «Να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα»

Φλιώνης: «Να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα»

Gazzetta team
Φλιώνης: «Να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα»

bet365

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα(2/4, 18:00) με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» και ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε στον στόχο της ανταγωνιστικής εικόνας.

Η τελευταία νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκό στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» επιτεύχθηκε τη σεζόν 1996-97, για την ακρίβεια στις 25 Ιανουαρίου 1997 με σκορ 77-79. Εκ τότε, οι «πράσινοι» μετρούν διαδοχικές νίκες. Στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και σ’ αυτά που θα ακολουθήσουν μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Παίξε νόμιμα τα αγαπημένα σου παιχνίδια καζίνο μέχρι τις 31/03/2018, μάζεψε πόντους και πλησίασε απίθανα έπαθλα*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου μετά από 20 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, Παναθηναϊκού. Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο με τους υψηλότερους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ειδικά εντός έδρας παρουσιάζει μια ακόμη καλύτερη εικόνα. Το γεγονός αυτό αποτελεί κίνητρο για εμάς καθώς ξέρουμε την ομάδα μας. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα και να φανούμε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε κέρδη απ’ αυτόν τον αγώνα, ενόψει των δυο πολύ σημαντικών παιχνιδιών με την Κύμη στην έδρα μας και κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας, τα οποία πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μικρή διακοπή που θα έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για την τελευταία και πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος με τους εναπομείναντες αγώνες», ανέφερε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα