Τακιανός: «Υποχρεωμένοι να δίνουμε τα πάντα»

Τακιανός: «Υποχρεωμένοι να δίνουμε τα πάντα»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στην ήττα των Τρικάλων και στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης και στον κόουτς Καστρίτη για την σημερινή νίκη. Περισσότερα συγχαρητήρια να δώσω για την εν γένει πορεία και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο και εύχομαι καλή συνέχεια και εκπλήρωση των στόχων της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε όλα τα τελευταία μας παιχνίδια, όπως έγινε και σήμερα, γιατί είναι κουραστικό και για αυτούς που το ακούνε και για εμένα που λέω κάθε αγωνιστική το ίδιο πράγμα. Θέλω να αναφερθώ απλά στο αγωνιστικό κομμάτι και να πω ότι για περίπου 30 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τα παιδιά μας υπερέβαλαν εαυτόν και έβαλαν την καρδιά τους μέσα στο παρκέ.

Είχαμε προβλέψει ότι στο 4ο δεκάλεπτο ίσως να μας εγκατέλειπαν οι δυνάμεις μας, σωματικές και πνευματικές, δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε, αν και το θέλαμε πολύ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, μιλώντας γενικά και όχι μόνο για αυτό το ματς, υπάρχει μια πικρία που εύχομαι να την μετατρέψουμε σε ενέργεια, ότι δηλαδή είμαστε ανταγωνιστικοί στα περισσότερα παιχνίδια αλλά δυστυχώς μας λείπει κάτι για να μπορέσουμε να πετύχουμε νίκες και να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Διοίκηση, παίκτες και προπονητές έχουμε αποφασίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές, εφόσον έχουμε μαθηματικές ελπίδες να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο, αλλά για εμάς όχι ακατόρθωτο.

Αυτό που περιμένουμε είναι να επιστρέψουν καταρχήν οι δύο παίκτες, ο Τέγιτς και ο Σλαφτσάκης, να μπορέσει η ομάδα το επόμενο δεκαήμερο της διακοπής να μπει στο γήπεδο και να δουλέψει όπως πρέπει και να προετοιμαστούμε αρχικά για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τον Άρη και τον Πανιώνιο. Νομίζω ότι από την εξέλιξη αυτών των δύο παιχνιδιών κατά 99% θα οριοθετηθεί και η συνέχεια μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα