Κεφαλοποιήθηκαν τα χρήματα του Λάσκαρη στην ΚΑΕ

Κεφαλοποιήθηκαν τα χρήματα του Λάσκαρη στην ΚΑΕ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κεφαλοποιήθηκαν τα χρήματα του Λάσκαρη στην ΚΑΕ

bet365

Ένα από τα βασικά ζητήματα που έπρεπε να διευθετηθούν στην ΚΑΕ Άρης ήταν η κεφαλοποίηση των χρημάτων που έχει βάλει ο Νίκος Λάσκαρης ούτως ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό έγινε σήμερα(29/3) με την υπογραφή σχετικών εγγράφων.

Η κεφαλοποίηση των χρημάτων ήταν απαραίτητη ούτως ώστε, στο μέλλον, να μην υπάρξουν απαιτήσεις από την πλευρά του κ. Λάσκαρη, βάσει των χρημάτων που φέρεται να έχει βάλει στην ΚΑΕ. Παράλληλα, ήταν μέρος της συμφωνίας του με τον Δημήτρη Γουλιέλμο. Με την υπογραφή σχετικών εγγράφων κεφαλοποιήθηκε το συνολικό ποσό, πλέον δεν τίθεται ζήτημα απαίτησης και απομένει να εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών (μέσω πληρεξουσίου) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μέχρι στιγμής πάντως η ΕΕΑ δεν έχει καλέσει τον κ. Γουλιέλμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα