Παπαγεωργίου: «Στρατευμένος στην ιδέα του Άρη»

Παπαγεωργίου: «Στρατευμένος στην ιδέα του Άρη»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Στρατευμένος στην ιδέα του Άρη»

bet365

Ο Χάρης Παπαγεωργίου αποδέχθηκε την πρόταση για την ανάληψη της προεδρίας της ΚΑΕ Άρης και με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εξήγησε τους λόγους αυτής της αποδοχής.

Αναλαμβάνοντας την προεδρία της ΚΑΕ ο Χάρης Παπαγεωργίου ουσιαστικά θα περάσει απ’ όλες τις θέσεις στον σύλλογο. Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου και φυσικά ο πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του τίτλου (1979), για να ακολουθήσουν ακόμη τρία Πρωταθλήματα(1982, 1983, 1985. Για μια τριετία (1988-91 και το 1998) ήταν team manager και πλέον αποκτά θεσμικό ρόλο στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο ίδιος με δήλωσή του στο www.arisbc.gr, σημείωσε: «Ο ΑΡΗΣ, η αγαπημένη μας ομάδα της οποίας η ιστορία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη νεότερη ιστορία της πόλης μας, βιώνει σήμερα μια δεινή κατάσταση. Έχοντας συνείδηση της προσφοράς του, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στον πολιτισμό και σε ολόκληρη την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, δέχτηκα σήμερα την πρόταση - πρόκληση από τους ανθρώπους της Κ.Α.Ε., να ηγηθώ της προσπάθειας επανεκκίνησης της ομάδας του μπάσκετ.

Με δεδομένο ότι είμαι στρατευμένος στην ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΡΗΣ από τα νεανικά μου χρόνια, δεν μπορώ ν’ αρνηθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την τιμητική πρόταση και υπόσχομαι στον ταλαιπωρημένο κόσμο του ΑΡΗ να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί όπου είναι η θέση της, εκεί που της αξίζει».

Ο Χάρης Παπαγεωργίου είναι επίσης πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων καλαθοσφαιριστών της ομάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα