Η τετράδα και το (μέχρι πρότινος) άπιαστο… 54%

Η τετράδα και το (μέχρι πρότινος) άπιαστο… 54%

Η τετράδα και το (μέχρι πρότινος) άπιαστο… 54%

bet365

Οι τέσσερις διαδοχικές νίκες και το ρεκόρ ευστοχίας στα τρίποντα για τη φετινή σεζόν έβαλαν βάσεις «τετράδας» για τον ΠΑΟΚ και δείχνουν τη βελτιωμένη ψυχολογία των παικτών.

Ο ΠΑΟΚ δεν διεκδικεί τον τίτλο της πιο εύστοχης ομάδας του Πρωταθλήματος έξω από τα 6.75 καθώς το ποσοστό του πλέον περιορίζεται στο 33%. Πριν τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο ήταν μικρότερο κατά μία ποσοστιαία μονάδα. Εκεί όμως φρόντισε να… ξεπεράσει τον εαυτό του και φυσικά να κάνει ρεκόρ ευστοχίας για τη φετινή σεζόν. Βλέπετε, αυτό σηματοδοτεί το 54% που είχε στα τρίποντα με τις 13/24 προσπάθειες. Μέχρι πρότινος, στην κορυφή της σχετικής λίστας ήταν το 50% που είχε στη νίκη επί της ΑΕΚ στο PAOK SPORTS ARENA.

Συνολικά στη φετινή Basketleague ήταν η έκτη φορά που ο ΠΑΟΚ σημείωσε διψήφιο αριθμό τριπόντων. Τα 14 που είχε βάλει απέναντι στον Πανιώνιο στη Θεσσαλονίκη παραμένουν η καλύτερη επίδοση, τρεις φορές σημείωσε 11 (σ. σ. κόντρα σε Κύμη, ΑΕΚ και ΓΣΛ Φάρο) και μία 10 κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ευστοχία στο μακρινό σουτ (ως ένα βαθμό) δείχνουν και την ψυχολογία μιας ομάδας και ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει πολλούς λόγους για να νιώθει καλά.

Οι τέσσερις διαδοχικές νίκες του έδωσαν το δικαίωμα διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, από τη στιγμή μάλιστα που βάσει προγράμματος θα αντιμετωπίσει τις ομάδες που προπορεύονται. Την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ και το Λαύριο στο PAOK SPORTS ARENA. Προς το παρόν το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Η προετοιμασία θα αρχίσει αύριο(27/3) καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε διήμερη άδεια στους παίκτες του για να πάρουν ανάσες έπειτα από ένα επίπεδο αγωνιστικό 20ήμερο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα