«Κυανέρυθρη» νίκη επί της ΑΕΚ μετά από 7 χρόνια!

«Κυανέρυθρη» νίκη επί της ΑΕΚ μετά από 7 χρόνια!

bet365

Ο Πανιώνιος είχε πανηγυρίσει νίκη της ΑΕΚ το... μακρινό 2011 για τελευταία φορά, σε ένα παιχνίδι που είχε στιγματιστεί από τον τραυματισμό του Μίλος Βούγιανιτς.

Κορκ Σίτι - Μποέμιανς και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επτά χρόνια χρειάστηκε να περάσουν, για να πανηγυρίσει ο Πανιώνιος μια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ!

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν των «κιτρινόμαυρων» με 71-69, για την 19η αγωνιστική της Basket League, παίρνοντας νίκη-ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η τελευταία φορά που το πέτυχαν αυτό ήταν στις 16 Ιανουαρίου το 2011, καθώς το 2014-15 η ομάδα της Νέας Σμύρνης μέτρησε δύο ήττες, ενώ αμφότερες... χάθηκαν, με τις περιπλανήσεις τους στις μικρές κατηγορίες.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν στον πάγκο τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είχαν νικήσει με 78-75 την ομάδα του Μηνά Γκέκου, για την 13η αγωνιστική, ωστόσο το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Κι αυτό, διότι ο Μίλος Βούγιανιτς τραυματίστηκε μόλις στα μέσα της δεύτερης περιόδου, μετά από σύγκρουση με τον Τερέλ Καστλ.

Ο 31χρονος τότε γκαρντ υπέστη κάταγμα περόνης, με αποτέλεσμα να τελειώσει άδοξα η καριέρα του. Μάλιστα, αυτή θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση με την κυανέρυθρη φανέλα, καθώς θα επέστρεφε στην Παρτίζαν, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα