Το ματς της ζωής του ο Σαλούστρος!

Gazzetta team
Το ματς της ζωής του ο Σαλούστρος!

bet365

Το καλύτερος ματς της καριέρας του έκανε ο Χρήστος Σαλούστρος κόντρα στα Τρίκαλα, μαζεύοντας 29 βαθμούς στην αξιολόγηση και πετυχαίνοντας 29 πόντους.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

«Ξέχωρα από το ότι οδήγησε τον Προμηθέα σε μία αρκετά δύσκολη νίκη επί των Τρικάλων BC Aries, ο Χρήστος Σαλούστρος πραγματοποίησε την καλύτερη από τις 129 εμφανίσεις του στη Basket League με δύο ρεκόρ καριέρας. Στο σκοράρισμα με 29 πόντους και στο ranking με 40 βαθμούς.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 28χρονος φόργουορντ βελτίωσε κατά 11 πόντους την κορυφαία επίδοση του στο σκοράρισμα, καθώς η προηγούμενη ήταν εκείνη των 19 στο ματς της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο.

Όσο για το ranking, οι 40 βαθμοί που είχε χθες ήταν πολύ μακριά από την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του, εκείνη των 23 βαθμών που είχε με τον Κολοσσό H Hotels κόντρα τον Άρη στο ματς της σεζόν 2015-16 στη Ρόδο.

Ακόμη, με τους 29 πόντους του ο διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε τους 700 στη Basket League.

Παράλληλα έφτασε για 2η φορά στην καριέρα του σε «double-double». Τα είχε καταφέρει και στο ματς Κολοσσός H Hotels – Κηφισιάς της σεζόν 2015-16 (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Έτσι η κυριαρχία του Προμηθέα στα «double-double» επεκτάθηκε καθώς ο Σαλούστρος έγινε ο 6ος παίκτης του φέτος που φτάνει σε αυτήν την επίδοση ενώ έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει 10 φορές σε «double-double».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα