Τακιανός: «Όσο υπάρχουν ελπίδες θα παίζουμε στο 100%»

Gazzetta team
Τακιανός: «Όσο υπάρχουν ελπίδες θα παίζουμε στο 100%»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός σχολίασε την ήττα των Τρικάλων από τον Προμηθέα, εξηγώντας πως οι Θεσσαλοί στερήθηκαν το μεγάλο σουτ και την οργανωμένη προσπάθεια.

Ο προπονητής των Τρικάλων ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Κατ' αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα και στον κόουτς Γιατρά για την σημερινή νίκη, αλλά και για την εν γένει καλή πορεία που πραγματοποιεί η πατρινή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι θα μείνω μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν θα σταθώ ούτε σε απουσίες ούτε σε τίποτα άλλο, με τη λογική ότι κάνουμε μια προσπάθεια στο 100% παρά τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό της αναμέτρησης για περίπου 37', διεκδικώντας τη νίκη και χρησιμοποιώντας διάφορες τακτικές με βάση τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι ξεκάθαρο ότι όσο περνούσε το παιχνίδι δημιουργείτο κόπωση σε εμάς, η οποία λειτούργησε ανασταλτικά στο τέλος. Μας έλειψε το μεγάλο σουτ και η οργανωμένη προσπάθεια, στοιχεία που, αντίθετα, ήρθαν στον Προμηθέα. Συνεχίζουμε τον δύσκολο δρόμο, με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όσο υπάρχουν ελπίδες για εμάς, θα παίζουμε στο 100%».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα